Toegangscontrole op je werk middels een badge

Het maakt niet uit of je nu een bedrijf, instelling of ander type onderneming runt waarbij je te maken hebt met bezoekers, werknemers en bezittingen. In alle gevallen wil je natuurlijk dat iedereen zo goed mogelijk is beschermt. Nu zal je denken, wat kan er nu gebeuren? Wet kunnen je vertellen dat dit een hele hoop is. Vooral wanneer je te maken hebt met een instelling of een bedrijf in bepaalde sectoren, is het belangrijk dat niet iedereen zomaar overal toegang tot heeft. De beste manier om dit te kunnen managen, is door te kiezen voor een volledige geautomatiseerde toegangscontrole. Dit wil zeggen dat je eenvoudig op voorhand kunt bepalen wie, waar en wanneer toegang heeft tot bepaalde ruimtes in het gebouw en ook het gebouw zelf. De beste manier om dit te kunnen doen, is door gebruik te maken van de welbekende druppel.

Toegangscontrole zorgt voor extra veiligheid

In de huidige tijd is het belangrijk om alles wat je lief is, dus ook je bezittingen goed te beschermen. Wanneer we spreken over een toegangscontrole, dan denken veel mensen aan iemand met een net te groot pak, die op een knopje drukt om de deur open te doen voor je. Toch is dit allang niet meer het geval. Wanneer we het hebben over serieuze controle om toegang te krijgen tot een gebouw of bepaalde ruimte, dan gebeurt dit tegenwoordig vaak middels een toegangsbadge. Dit kan een druppel zijn, maar ook een pasje behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard is het wel belangrijk om bij binnenkomst iemand bij de receptie te hebben zitten, zodat ze het bezoek vriendelijk kunnen ontvangen. Een eerste indruk is en blijft natuurlijk van belang.

Je zorgt voor betere inzichten

Je kent het wel, het brandalarm gaat en enkele mensen blijven zitten, omdat ze de instructie hebben gekregen om het pand te controleren. Op het moment dat je gebruikmaakt van een toegangscontrolesysteem van EasySecure, hoef je niet iedereen meer te tellen. Omdat iedereen genoodzaakt is om zijn of haar klok pas te gebruiken, kan er eenvoudig in één oogopslag worden gezien wie er is en waar iemand voor het laatst is geweest. Dus stel dat iemand voor het laatst in de tweede verdieping is geweest, terwijl zijn of haar huidige werkplek op de eerste is, dan weet je dat je even goed moet zoeken. Het bespaard een hoop tijd en het kan ervoor zorgen dat eventuele schade al in een vroegtijdig stadium de kop kan worden ingedrukt.

Ook ideaal voor slagbomen en poorten

Het is natuurlijk niet meer van deze tijd om de slagbomen handmatig te moeten openen. Hoe handig is het dan dat je in ieder geval alle mensen die toegang mogen hebben tot het terrein, zichzelf dit kunnen verschaffen middels een badge. Mocht er dan iemand zijn die geen toegang heeft, dan kunnen ze zich keurig melden bij de receptie. Je kunt je dus wel voorstellen hoeveel tijd en ook geld dit uiteindelijk scheelt.

Blazedesk
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart